Perla přání

27.11.2012 19:31

Romantické dobrodružství v podobě hledání perlorodek na dně oceánů je jistě snem nejedné odvážné duše. Potápění bez přístrojů do několika desítek metrů a hledání lastur, které mohou obsahovat perlu je ale také velmi nebezpečné. Díky dárkové sadě s názvem Perla přání se vyhnete nebezpečí a přitom můžete otevřít svojí vlastní perlorodku a najít v ní perlu přání.

Co je to perla přání?

Perla přání je originální dárek, obsahující zakonzervovanou perlorodku a řetízek se speciálním košíčkem na perlu. Celá tato sada je zabalená ve velmi pěkné dárkové krabičce a tvoří tak nádherný dárek především pro dívky a ženy. Perla přání je vhodná jako dárek k narozeninám, případně svátku a také na Vánoce udělá pod vánočním stromečkem obrovskou radost.

Navíc je název celého dárkového balení nazván jako Perla přání ne jen tak z legrace, ale podle jedné legendy. Ta říká, že podle toho jakou barvu má perla, kterou hledač perel nalezne, tak se bude hledači v nejbližší době dařit. Říká se, že bílá značí moudrost, krémová úspěch, broskvová zdraví, fialová bohatství a černá Vám přinese lásku.

Kde koupit perlu přání?

Při nákupu tohoto překrásného dárku doporučujeme zvolit eshop AZ-Dárky zejména proto, že perly přání v jeho nabídce procházejí kontrolou na speciálním přístroji. Do prodeje se dostavají pouze perlorodky, které skutečně obsahují perlu a nemusíte se tak bát, že zakoupíte Perlu přání bez samotné perly. Navíc je eshop AZ-Dárky špičkou ve svém oboru a objednané zboží Vám dorazí rychle.

—————

Zpět