Létající lampiony štěstí

20.05.2012 20:32

Hledáte dárek na zahradní party, slavnost nebo událost, která se odehrává venku? Potom nemůžete najít lepší dárek než létající lampiony štěstí. Tyto lampiony udělají z každé normální akce nezapomenutelnou událost a vzpomínka na letící lampiony se každému zaryje hluboko do paměti.

Čím jsou létající lampiony štěstí tak zajímavé?

Samotná podstata lampionů štěstí spočívá v jejich schopnosti létat. Princip je zde stejný jako u horkovzdušných balónů, akorát ve zmenšené verzi. I v dnešní technicky zaměřené společnosti, kde je díky technice možné skoro vše, působí létání jako něco nadpřirozeného. Navíc v kombinaci s krásným večerem a zapálením hořáku lampionu vzniká velice magický okamžik. Při vypouštění více lampionů štěstí se celkový dojem navíc násobí.

Je v lampionech štěstí nějaká magie?

O lampionech štěstí se tradují dvě legendy. Ta první říká, že pokud vypustíte lampion štěstí, přiláká tento lampion všechny zlé duchy, které vás obklopují a odvede je tak daleko, že již nenaleznou cestu zpátky. Tím získáte znovu štěstí – proto také jejich název Lampiony štěstí. Druhá legenda říká, že pokud na lampion napíšete svá tajná přání, tak se vám vyplní – proto se těmto lampionům také někdy říká Lampiony přání.

Lampiony štěstí jako dárek

Pokud tedy chcete obdarovat blízkou osobu netradičním a originálním dárkem, který jí překvapí a potěší. Jsou lampiony štěstí vynikající volba.

V zásadě je možné sehnat dva typy těchto lampionů – klasický lampion ve tvaru čepice nebo také romantický lampion ve tvaru srdce. Navíc si můžete vybrat z velké nabídky barev a ozvláštnit tak oslavu ještě více. Cena lampionů bývá také velmi přijatelná a pohybuje se mezi 30 – 40Kč.

 

—————

Zpět