Inteligentní plastelína

24.02.2016 19:13

Inteligentní plastelína je speciální hmota na silikonové bázi, která má velmi zajímavé vlastnosti. Díky tomu je možné s inteligentní plastelínou dělat spoustu zajímavých věcí. Oproti klasické plastelíně, kterou asi všichni známe, se totiž inteligentní plastelína chová odlišně v závislosti na tom, jakou silou na ní působíme. S plastelínou si tak můžete hrát zcela novým způsobem, který baví děti a dokonce i dospělé.

Co všechno je možné s inteligentní plastelínou dělat?

S inteligentní plastelínou je samozřejmě možné modelovat nejrůznější tvary, ale co jí dělá tak speciální je to, že si s ní můžete vyhrát zcela novým způsobem. Když jí budete pomalu natahovat, tak se bude natahovat, kam až to půjde. Pokud ji roztáhnete rychle, tak se roztrhne jako papír. A takovýchto zajímavých pokusů na ní můžete vyzkoušet celou řadu. Jako ještě jeden příklad můžeme uvést třeba to, že když si z plastelíny uděláte kuličku, bude se od země nebo od stolu odrážet stejně jako normální míček – to nemůžete nezkusit!

Navíc jsou některé plastelíny ještě s přidanou speciální vlastností, která znovu posouvá hranice zábavy u tohoto netradičního produktu. Inteligentní plastelína totiž může vykazovat nádhernou barevnost, může být magnetická a reagovat na magnety, může měnit barvu podle okolní teploty atd. Stačí si jen vybrat, která pro vás bude ta nejlepší!

Proč zvolit inteligentní plastelínu jako dárek?

Inteligentní plastelína je vhodná jako originální dárek zejména kvůli svým zajímavým vlastnostem, které přitáhnou pozornost naprosto každého. Navíc působí hra s inteligentní plastelínou velmi dobře proti stresu, což ocení ti starší. U těch mladších zase určitě oceníte rozvíjení kreativity, jemné motoriky, uměleckých sklonů atd.

Kde Inteligentní plastelínu koupit?

Jako u mnoha jiných výrobků, tak i u inteligentní plastelíny se začaly objevovat laciné kopie, které ovšem nedosahují kvality ani vlastností pravé inteligentní plastelíny. Tu pravou originální inteligentní plastelínu tedy můžete koupit nejvýhodněji v eshopu AZ-Dárky, který se na originální dárky přímo specializuje a inteligentní plastelínu má skladem za super ceny!

—————

Zpět