Eko láhev VAPUR

19.07.2012 23:18

Určitě znáte situaci, kdy sebou nesete v batohu nebo aktovce či brašně láhev s pitím a jakmile ji vypijete, zabírá tato láhev zbytečné místo. A přesně tento problém řeší Eko láhev Vapur. Pod tímto zvláštním názvem se totiž skrývá zajímavá vychytávka v podobě skládací láhve. Její princip je naprosto jednoduchý – jakmile dopijete, můžete ji složit tak, že se Vám vejde třeba do kapsy. Pitný režim tak již nebude omezující a navíc zkratka Eko v názvu značí ekologičnost této láhve. Jakmile totiž budete používat pouze tuto Eko láhev Vapur, ušetříte životní prostředí – nebudete totiž kupovat a vyhazovat PET láhve, které znečišťují velkou měrou naši přírodu.

Eko láhev Vapur slouží jako láhev pro jakékoli nápoje a je dokonce možné ji umýt i v myčce. V naplněném stavu může stát třeba na stole stejně jako klasická láhev takže si ji klidně můžete vytáhnout ke svačině. V případě, že si rádi vychutnáte chlazené nápoje, máme pro Vás dobrou zprávu – naplněnou láhev můžete dát přímo do mrazáku. Tam necháte obsah zmrznout, čímž budete mít ledový nápoj i dlouho poté, co láhev z mrazáku vytáhnete. Aby toho nebylo málo, je láhev osazena speciální karabinou, díky které můžete láhev zavěsit na batoh nebo jiné zavazadlo a pití tak budete mít stále po ruce. Pokud Vás budete ve skupině, kde bude mít Eko láhev Vapur více lidí, můžete si tu svojí podepsat přímo na jmenovku, která je na láhvi přímo určena. Ve většině případů to ale není třeba, protože se láhve vyrábějí v několika barvách a tak si tu svojí většinou poznáte podle barvy.

Eko láhev Vapur je také skvělý dárek především pro školáky, studenty, sportovce, trampy, turisty, rybáře, cyklisty a další osoby, které potřebují mít u sebe pití a zároveň potřebují šetřit místem. Vhodnou příležitostí pro darování této láhve můžou být narozeniny, svátek nebo je možné ji darovat za odměnu. 

Kde koupit Eko láhev Vapur?

Tuto speciální láhev můžete zakoupit za dobrou cenu v eshopu AZ-Dárky na adrese www.az-darky.cz. Mají tam výběr ze všech barev, dostatečné množství skladem a navíc nabízejí zvýhodněnou sadu tří láhví za bezkonkurenční cenu.

—————

Zpět