Drsný hrnek

07.10.2012 10:58

Není hrnek jako hrnek a život je příliš krátký na to abychom zanedbávali drobnosti, které nám nakonec mohou zpříjemnit každý den. Jde totiž o to, že pokud se potřebujete napít, použijete k tomu nejčastěji hrnek. A jako u všeho ostatního, tak i tady je možné udělat to špatně, normálně anebo skvěle. Představte si, že vezmete obitý a popraskaný hrnek s ostrými okraji, který navíc teče a je jasné, že tohle je špatně. Vezměte si normální hrnek a máte normální situaci. A pokud chcete zažít skvělý pocit jenom z toho, že vezmete do ruky hrnek – musí to být zákonitě drsný hrnek. Je pravda, že se jedná o hrnek určený spíše mužům, ale tím spíš to ženy mohou použít jako inspiraci k pěknému dárku pro muže.

Drsný hrnek se od ostatních hrnků odlišuje především objemem a speciálním držátkem. Objem hrnku je totiž 400ml, což je pro muže mnohem lepší, než klasických 250ml nebo snad dokonce 200ml. Každý muž se z něj pořádně napije, ať už bude pít čaj, mléko, juice, vodu nebo i kávu. Ovšem hlavní specialitou drsného hrnku je držátko, které nemá klasický tvar jako ostatní hrnky, ale má tvar boxeru*. Tím dostává hrnek velmi specifický vzhled a každý, kdo z něj pije, si připadá jako velký drsňák!

Každý muž ocení drsný hrnek jako originální dárek, ať jej dostane k narozeninám, nebo k vánocům. Z tohoto hrnku prostě všechno chutná nějak lépe a člověk se cítí, jakoby byl zrovna ten nejdůležitější na světě.

Kde Drsný hrnek koupit?

Drsný hrnek není zrovna rozšířené zboží a je možné jej zakoupit pouze ve vybraných dárkových eshopech. My bychom Vám rádi doporučili eshop na adrese www.az-darky.cz, který nabízí nejhezčí provedení drsného hrnku hned ve dvou variantách a za vynikající cenu!

 

*Boxer je kovová zbraň užívána pro podporu pěsti a tvrdosti úderu, který je díky boxeru skutečně destruktivní. Boxer je obecně vnímán jako zbraň drsných chlapů a pouličních bitkařů.

—————

Zpět